Ejerskifte i Nordsø Fisk, Hvide Sande

 Fra sæson 2019 og fremover vil Niels Muff Kristensen stå i spidsen for Nordsø Fisk i Hvide Sande.

 I marts 2016 startede Niels Muff Kristensen og Esben Thomey Nordsø Fisk i Hvide Sande. Efter knap 3 års partnerskab i Nordsø Fisk har Esben Thomey valgt at søge nye udfordringer og sælge hans andel af virksomheden til Niels Muff Kristensen. 

Jeg er utrolig stolt af, hvor langt vi er nået på blot 3 år. Vi har lært alt fra bunden om at drive en fiskebutik og ikke mindst en virksomhed. Alt hvad Niels og jeg har udlevet i vores iværksætterdrøm, er noget jeg sætter stor pris på, og vil tage med mig videre i et fremtidigt virke, siger Esben Thomey. Hvad fremtiden byder på, er stadig i proces at blive besluttet, jeg har nogle idéer, som jeg vil arbejde videre med. Men først og fremmest, vil jeg sætte tid af til familie og venner, samt til at renovere vores hus færdigt, fortsætter han. 

Nordsø Fisk er i dag en succesfuld forretning med 10 ansatte. I sommermånederne går det stærkt, og en arbejdsuge bliver tit på mellem 90-100 timer, fortæller Niels. Det er utroligt, hvor meget Nordsø Fisk har udviklet sig på blot 3 år. Det er et resultat af en kæmpe indsats, som Esben og ikke mindst vores utrolig dygtige medarbejdere bærer skylden for, fortæller Niels. Vi har sammen udviklet en virksomhed med vækst, en virksomhed, som har fået en fast plads i Hvide Sande, både blandt de lokale, sommerhusejerne samt de mange gæster, som besøger byen hvert år for at holde ferie. 

Jeg tror at turismen i, og omkring, Hvide Sande går en lys fremtid i møde, siger Esben. Jeg har elsket pulsen, kunderne, samarbejdet med Niels og vores dygtige folk på Metheasvej. Derfor har det også været en svær beslutning. Jeg har svært ved at finde balancen mellem Nordsø Fisks ambitiøse fremtidsplaner og privatlivet med 2 små børn. Jeg er stolt over at Niels og jeg har skabt så meget sammen, men herfra vil vi to forskellige ting, og derfor er jeg glad for, at vi er kommet frem til denne løsning, siger Esben. 

Nordsø Fisk og dens dna bærer præg af os begge, og virksomheden var ikke nået til det punkt, hvor vi står i dag, hvis Esben ikke var med fra start, fortæller Niels. Hele vores idé og tankegang, da vi startede Nordsø Fisk, var at skabe en virksomhed med arbejdsglæde og et miljø med en energi, som vores kunder kan huske flere timer efter deres besøg, fordi de fik en god oplevelse, siger Niels. Jeg er utrolig ked af, at jeg ikke skal dele hverdagen med min barndomsven, og jeg ønsker at han får en rigtig spændende fremtid, hvor vi stadig kan sparre med hinanden. Jeg har stor mod på at drive Nordsø Fisk videre, siger Niels. 

Nordsø Fisk vil i stadig grad være synlig og engageret i det lokale erhvervsliv i byen, siger Niels. Jeg vil gerne være en gavnfuld vækstmotor i udvikling af området som hidtil. For mig er det vigtigt at støtte det lokale erhvervsliv i Hvide Sande og bakke op om events og om nye initiativer. Jeg er sikker på at der bliver en masse spændende projekter med lokale fødevareproducenter, som jeg med glæde vil påskønne og tage del i. Hvide Sande er i en spændende udvikling og jeg glæder mig til, at Nordsø Fisk skal være med i denne udvikling i tiden fremover, slutter Niels. 

Esben vil være at finde i butikken frem til 31. december 2018.